El confinament ha tingut molts efectes sobre la nostra vida quotidiana. Tenint en compte els estralls sanitaris i laborals, els problemes amb la cultura semblen un mal menor. Òbviament, la cultura popular, que sempre és a peu de carrer, ha quedat ajornada sine die, però encara podem gaudir de propostes culturals de proximitat.

En aquesta línia, us informem de dues propostes que podreu gaudir a través del vostre dispositiu preferit: smart TV, telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

1.#Teatreenfamíliaonline

La veterana Fundació La Xarxa i la Roda Produccions, l’escola d’arts escèniques de Gavà, posen en marxa una nova manera d’entendre el teatre en família que podrem gaudir des de casa. Es posa en marxa aquesta mateixa tarda, de manera que estigueu pendents de la pàgina de la Xarxa Gavà i d’aquest enllaç de Youtube.

2. El Baix és Cultura

Durant el cap de setmana, diversos artistes baixllobregatins faran un espectacle que es podrà visualitzar via streaming a través del següent canal d’Instagram. Entreu-hi per a consultar l’agenda d’espectacles. Pel que fa a Gavà, hi ha representació per part de la Nerea Rodríguez, el Josep Bel o el duet Soulmates, entre moltíssims d’altres.