Qui som

xerinolis.cat és una pàgina web privada i sense ànim de lucre que s’encarrega de difondre el patrimoni cultural i festiu de Gavà. A més a més, publiquem una revista digital i gratuïta, lliure de publicitat, amb una periodicitat trimestral.

Quines dades personals recollim i per què

No recollim cap dada personal dels usuaris de la nostra pàgina web, perquè no en tenim cap necessitat ni volem controlar els nostres usuaris. Som conscients que la informació personal de cada usuari ha de ser privada i per això defensem aquest criteri.

Comentaris

Aquest lloc web no té habilitats els comentaris i, per tant, no recollim dades personals ni identificatives dels seus usuaris.

Mèdia

Les imatges utilitzades en aquesta pàgina web no inclouen dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades.

Contingut incrustat d’altres llocs web

En cas d’incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges o articles procedents d’altres pagines web), es comportarà exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre l’usuari, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Les úniques dades que recollim són relatives a la navegació per tal d’optimitzar la pàgina. Aquestes dades són el sistema operatiu, el navegador, l’estat d’accés i la llengua de navegació. Aquestes dades només tenen una finalitat funcional i merament estadística. Per suposat, són exclusivament confidencials, anònimes i no es comparteixen a tercers ni directament ni indirecta.

REVISTA XERINOLIS

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades que ens envieu per tal de subscriure-us a la Revista Xerinolis són a efectes poder enviar la nostra revista digital. Per tant, aquestes dades no són compartides amb ningú.

Quant de temps retenim les dades

Tan sols retindrem les vostres dades (nom i correu electrònic) mentre estigueu donats d’Alta a la subscripció de la Revista Xerinolis.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

En qualsevol moment podeu modificar, consultar o suprimir les vostres dades cancel·lant la subscripció a la Revista Xerinolis. Per tal de fer-ho, podeu enviar un correu a info@xerinolis.cat. Però penseu-vos-ho bé, ningú més informa sobre la Cultura Popular de Gavà! 🙂