L’Esbart Brugués ha estat present un cop més la missa solemne de Sant Pere. Enguany, i com ja és tradició, ha ballat la Muixeranga d’Algemesí durant l’ofertori, amb coreografia d’en David Martínez, director de l’Esbart Sant Martí del Clot. La Coral Sellarès també hi ha participat amb alguns temes de diversos compositors acompanyats per música de piano.

En acabat l’ofici religiós, tenia lloc la tercera edició del Ball de Rams. Les parelles han adquirit el vano i el ram, que servirà per a ajudar l’entitat a seguir amb els seus projectes, i han anat ocupant la plaça de l’Església. El sol i la calor no han estat pas gens benignes ni amb els participants ni amb el públic, però les parelles han desfilat amb dignitat un cop la música ha començat a sonar.

Com sempre, el ball és obert a tothom, que podien aprendre el ball a l’assaig ofert per la pròpia entitat. Moltes parelles, a més, s’han afegit a la peça final, el clàssic ‘Ball de Rams’ de la Trinca, un vals-jota que ha animat moltes parelles a afegir-se a la festa.