L’escola Jacme March ha organitzat una Jornada de Cultura Popular que ha comptat amb la participació de diverses entitats gavanenques. L’escola s’ha convertit així en un escenari per a diferents entremesos de la nostra població. El motiu era una oferir una mostra de les nostres tradicions a un grup d’alumnes vinguts de Grècia i Polònia que havien fet intercanvi amb alguns alumnes de l’escola.

A les 19h, el públic assistent ha pogut gaudir de diverses exhibicions d’entitats com ara els Bastoners de Gavà, els Castellers de Gavà o l’Agrupació de Gegants i Gegantons, que ha comptat amb l’acompanyament musical dels Grallers l’Anguila. Per la banda castellera, els integrants han continuat l’assaig a l’interior de les instal·lacions per tal de continuar preparant la temporada que just estrenaven la setmana anterior.

Un concert amb música en directe ha acompanyat un berenar-sopar que que ha posat punt i final a la Jornada de Cultura Popular.

Us recordem que també editem una revista digital que podeu descarregar des del següent enllaç. També hi trobareu les instruccions per a subscriure-us de manera gratuïta: Revista Xerinolis.