Igual que la temporada anterior, els Castellers de Gavà han donat el tret de sortida aprofitant la celebració dels Tres Tombs, el passat diumenge, 1 de març.

Durant el matí, s’havia celebrat un esmorzar popular a l’esplanada del cementiri a base de botifarres. un cop els participants van estar saciats, van fer cap al passeig Maragall, on una bona munió de gent els esperava. Molta d’aquesta gent portava algun dels seus animals de companyia, ja que mossèn Xavier va aprofitar per a beneir-los.

Després dels diversos parlaments institucionals, una de les participants va declarar-se en matrimoni amb resposta afirmativa i va ser així que es donava el tret de sortida al primer pilar de 4 efectuat pels Castellers de Gavà aquesta temporada 2020. Els acompanyaven els Grallers de la Font Groga, que ja van ser els seus companys de viatge durant tota la temporada anterior.

Un cop descarregat el pilar, que estrenava posicions amb vista a un futur pilar de 5, cavalls i carruatges van iniciar els tradicionals tres tombs al voltant del passeig.

Si esteu interessats a saber més sobre la celebració dels Tres Tombs a Gavà, us recomanem el següent enllaç: + info