Dissabte, 18 de maig, els Grallers l’Anguila van visitar la població veïna de Sant Boi de Llobregat per tal de participar a les tradicionals Matinades de Festa Major. Els santboians estaven de celebració i alguns encara dormien després d’una nit marcada pel Correfocs, concerts i altres espectacles de carrer que han omplert la ciutat.

A dos quarts de nou començaven les matinades que, a banda dels gavanencs, han comptat amb la participació dels Grallers de Sant Boi, de Casablanca i de Sant Andreu. La plaça de l’Església servia de sortida pels grallers, que han recorregut també diversos carrers del centre de la ciutat. L’esmorzar de germanor es va fer a Can Massallera, un edifici que dedica diversos vestíbuls a les entitats de cultura popular.

Els Grallers l’Anguila han interpretat les següents peces de lluïment durant el recorregut: Aquests de la Capa Negra, Dolors de Munt i Tocata de Villgordo. A banda d’això, alguns dels membres de la seva escola de gralles i timbals han actuat per primera vegada en unes matinades.

Us recordem que també editem una revista digital que podeu descarregar des del següent enllaç. També hi trobareu les instruccions per a subscriure-us de manera gratuïta: Revista Xerinolis.