Si una cosa té el començament de l’any, a banda del fred hivernal, és la Festa Major d’hivern de Viladecans, en honor a Sant Sebastià. Enguany, els Grallers de la Font Groga hi han participat en la que és la seva estrena anual.

Cap a les 10 del matí, ha començat la Cercavila del Mamut, que ha estat ben especial, doncs la figura celebrava ja el seu 10è aniversari. S’hi ha ofert una xocolatada als assistents més amtiners. La festa ha continuat a partir de 2/4 d’11 amb la cercavila popular, on han participat els Gegants i Gegantons de Viladecans, el Cadefoc, el Mamut, els Castellers de Viladecans, els Grallers de la Font Groga, la xaranga Jaleo Band i la Poulain de Pézenas, una figura datada el 1226 i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Una cercavila breu, però que ha comptat amb la participació d’una bèstia singular vinguda directament d’Occitània que segons les fonts pesa fins a 350kg. A casa nostra, la bèstia més antiga que es conserva és el drac de Vilafranca, conservat des del segle XIV.