Diumenge, 22 de juliol. Moltes poblacions catalanes, com ara Esplugues de Llobregat, Corbera o Begues organitzen festes en honor a Santa Magdalena.

Els veïns beguetans organitzaven una trobada gegantera amb la participació de l’Agrupació de Gegants i Gegantons de Gavà, els Gegants Manotes de Tro de l’Hospitalet de Llobregat i, és clar, els Gegants de Begues. La jornada començava ben matinera, a les 9 del matí, amb una trobada amb el Gegant Martí a Cal Sacaire. La figura sortia en petit cercavila acompanyada pels Grallers de Torrelles i pel grup Garbes i Rostolls, de Begues.

L’escorxador acollia llavors un esmorzar de germanor a càrrec de la Coral Montau i, tot seguit, cercavila popular amb les figures de Begues, els Gegants Manotes de Tro de l’Hospitalet i les figures gavanenques que en aquesta ocasió han estat el Kalamot, la Bruguers i alguns gegantons per a la canalla, acompanyats pels Grallers l’Anguila, que estrenaven uns simpàtics barrets de palla per resguardar-se del sol. També s’han encarregat d’amenitzar la cercavila el grup Pepsi Colen i la xaranga ‘This tracció’.

Us recordem que també editem una revista digital que podeu descarregar des del següent enllaç. També hi trobareu les instruccions per a subscriure-us de manera gratuïta: Revista Xerinolis.

Imatges de l’Agrupació de Gegants i Gegantons de Gavà i del Twitter dels Gegants de Begues.

One Reply to “Els Gegantons de Gavà pugen a Begues”

Comments are closed.