El Guinardó (Barcelona) ha celebrat la seva Festa Major durant aquest cap de setmana de tres dies, ja que a Barcelona és festiva la Pasqua Granada. Els Castellers de Gavà s’han desplaçat fins a la plaça d’Alfons X el Savi convidats pels Castellers de la Vila de Gràcia, que actuaven d’amfitrions, i acompanyats pels Castellers de Sant Feliu.

La colla local, que ja ha descarregat algun carro gros durant la temporada, segueix rodant les seves construccions i s’ha conformat amb un pis menys en aquesta ocasió. Diumenge, van descarregar la torre de 7, el cinc de 7 i el 3 de 7. Per cloure la diada, van fer un pilar de 5.

Els Castellers de Sant Feliu venien amb una marxa menys i ja en primera ronda havien de desmuntar el 4 de 6. Finalment, sortien de plaça amb el 3 de 6 i el 4 de 6.

Per part gavanenca, van oferir la seva millor actuació de la temporada. Vam poder veure construccions habituals com el 3 de 6 amb agulla (7è de la temporada) i el 4 de 6 (8è de la temporada). En segona ronda, descarregaven el 4 de 6 amb l’agulla, que si bé ja és la tercera vegada que el porten a plaça aquest 2019, no és tan habitual com els altres. Els pilars de 4 d’inici i comiat posen punt i seguit a la temporada dels de la camisa blava, que el proper diumenge visitaran Cerdanyola del Vallès.

Resultats de la Festa Major del Guinardó:
· Castellers de la Vila de Gràcia: (2x)p4, 2d7, 5d7, 3d7, p5
· Castellers de Gavà: p4, 3d6a, 4d6a, 4d6, p4
· Castellers de Sant Feliu: p4, id4d6, 3d6, 4d6, p4

Us recordem que també editem una revista digital que podeu descarregar des del següent enllaç. També hi trobareu les instruccions per a subscriure-us de manera gratuïta: Revista Xerinolis.