Com ja és habitual, els Bastoners de Gavà han participat a la Diada Bastonera del Raval. Les festes s’emmarquen dins de les celebracions al voltant de la Mare de Déu del Carme, patrona d’aquest barri barceloní.

A banda de la colla local, els Bastoners del Raval, i dels gavanencs, les colles que han participat en aquesta edició han estat els Bastoners de Gràcia, els Picacrestes del Prat, els Bastoners del Clot, els Bastoners de Sant Cugat i les Bastoneres Blaves, de Granollers.

Tal i com podeu observar a les imatges, la diada bastonera del Raval té la peculiaritat que discorre per les rambles de la capital catalana, la qual cosa fa congregar nombroses persones al voltant dels balladors. Els turistes deturen la seva passejada per tal de contemplar de ben a prop aquesta singular mostra del folklore català.

Us recordem que també editem una revista digital que podeu descarregar des del següent enllaç. També hi trobareu les instruccions per a subscriure-us de manera gratuïta: Revista Xerinolis.