Les entitats de cultura popular de Gavà es reuniran aquest proper dissabte, 15 de setembre, per tal d’organitzar una nova Jornada de Cultura Popular i Tradicional. Igual que l’edició de l’any anterior, la cita s’esdevindrà al Parc de la Torre Lluc.

A les 17.30 de la tarda, començarà una gimcana familiar on els participants podran conèixer de més a prop la feina feta per les entitats locals. Cada colla prepararà una prova lúdica per a passar tota la tarda en família o amb les amistats. A més a més, l’objectiu final serà construir un trencaclosques gegant amb les diferents figures i entremesos del seguici gavanenc: el Xerinolis.

Es poden formalitzar les inscripcions fins el dia 13 de setembre ja sigui per correu electrònic a l’adreça cultura@gava.cat, o bé per WhatsApp al número 619 628 861. però no us preocupeu, si no us inscriviu per demà, també ho podreu fer el mateix dia 15 a l’espai central de la Torre Lluc.

Les entitats que organitzen aquesta gimcana són: Agrupació de Gegants i Gegantons, Bastoners de Gavà, Castellers de Gavà, Companyia General del Foc, Esbart Brugués, Grallers l’Anguila, Sonaquetomba i Unió Muntanyenca Eramprunyà.