La Cultura Popular sembla que comença a recuperar part de l’espai que li correspon després de tants mesos d’aturada forçosa a causa de la pandèmia. De moment, algunes entitats ja ha reprès els assajos o estan a les portes de fer-ho, malgrat que altres entitats com ara els Grallers l’Anguila o els Grallers de la Font Groga no han estat reubicats després del tancament sine die de Can Sellarès.

El proper cap de setmana arribem a dues cites amb la cultura popular: una d’elles consolidada i amb moltíssims anys a l’esquena; l’altra, que començava a fer-se un forat entre la ciutadania.

Comencem per ordre cronològic, però, i és que dissabte se celebrarà una nova Jornada de Cultura Popular al Parc de la Torre Lluc. Enguany, la cita comptarà amb aforament limitat i s és imprescindible la inscripció prèvia per tal d’evitar aglomeracions.

Se celebrarà dissabte 26 de setembre a partir de les 17 hores al Parc de la Torre Lluc. Per a inscriure’s, cal escriure un correu electrònic a cultura@gava.cat o al telèfon 619628861, i complir amb les mesures sanitàries per evitar la propagació de la COVID.

L’endemà diumenge, 27 de setembre, se celebrarà l’Aplec de Sant Miquel. En aquesta edició, serà obligada la inscripció prèvia a través del correu
aplec.ume@gmail.com, o bé trucar al telèfon 93 662 01 24. Els grups estaran limitats en tot moment a 10 persones i no es podrà accedir al recinte del castell sense la inscripció.

Les entitats que participen són l’UME, l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, el Grup Ecologista Quercus, el Centre d’Estudis de Gavà i l’Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia.